23948sdkhjf

Ny produktionschef till Motala Train

Aqilles Investägda Motala Train fortsätter att växa och rekrytera. Peter Jansson, med lång erfarenhet från tågbranschen, blir ny produktionschef.
Peter Jansson kommer närmast från rollen som verkstadschef på EuroMaint Rails verkstad i Linköping. Dessförinnan arbetade han som produktionschef på KL-Industri som tillverkar transformatorstationer.

- Det känns spännande att få vara med och bidra till att utveckla Motala Train. Företaget har definitivt en viktig roll att fylla i utvecklingen av tågtrafiken för framtiden. Jag känner mig extra stolt att få tillhöra ett för staden Motala så betydelsefullt företag som Motala Train. De flesta på orten känner till vår långa historia och ursprung från Motala Verkstad, säger Peter Jansson, produktionschef på Motala Train i ett pressmeddelande.

Peter Jansson är 42 år och född och uppvuxen i Motala.

-Vi är glada att välkomna Peter till Motala Train. Vår orderbok är välfylld och Peters kompetens kommer att bidra till att ytterligare effektivisera våra leveranser framöver, säger Michael Olsson, VD för Motala Train.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078