23948sdkhjf

Maintpartner förvärvar

Maintpartner AB, som erbjuder industriella underhålls- och drifttjänster, har köpt samtliga aktier i Öhbergs Pumpservice AB.
Öhbergs Pumpservice AB har sitt säte i Huddinge kommun och sysselsätter idag ca 15 stycken anställda. Företaget har stor erfarenhet inom omfattande pumpservice så som renoveringar, förebyggande underhåll, försäljning, installation och utbyte av pumpar och pumpstationer.

Köpet ligger helt i linje med Maintpartners ambition att växa inom service och underhåll och att förstärka sina möjligheter att erbjuda experttjänster.

- I och med förvärvet av Öhbergs Pumpservice AB får vi möjlighet att specialisera vår kompetens inom pumpservice och vi kommer därmed kunna erbjuda fler experttjänster, säger Peter Revay, VD för Maintpartner AB i ett pressmeddelande.

-Tack vare att vi nu blir en del av en stor koncern kan vi förstärka vår tidigare position att ta tillvara på modern teknologi, genomföra kontinuerliga uppdateringar av verkstad och kompetensutveckling av våra medarbetare, säger Öhbergs VD Bo Svensk.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094