23948sdkhjf

Allt fler vill auktoriseras enligt Trygg plåt

Som nummer 150 på listan blev Husby takplåtslageri i Eskilstuna auktoriserade enligt Trygg plåt. På plats fanns representanter från Plåt & Ventföretagen för att överlämna en specialbeställd tårta.

Trygg plåt är ett auktorisationssystem som finns till för uppdragsgivare för att garantera att det plåtslageri de anlitar har dokumenterade kunskaper och kvalitetsrutiner.

I ett pressmeddelande säger Rickard Lindskog, ansvarig för Trygg plåt på Plåt & Ventföretagen, att fler och fler upptäcker fördelarna med auktoriseringen.

– Auktorisationen är ett viktigt instrument för att få bort oseriösa spelare från marknaden och höja branschens status. Så ju fler som auktoriserar sig desto bättre.

Mikael Johansson, vd på Husby takplåtslageri, instämmer.

– Trygg Plåt ger en kvalitativ och seriös stämpel som visar att vi har en bred kunskap inom firman. Nu har ju även fler och fler beställare börjat få upp ögonen för Trygg plåt. Så auktorisationen behövs, säger han i pressmeddelandet.

Fakta: Auktorisationssystemet Trygg plåt är framtagen av bransch- och arbetsgivarorganisationen Plåt & Ventföretagen och är tillgänglig för alla plåtslagerier. Auktorisationen är en garanti för kunder och uppdragsgivare att företaget har dokumenterade kunskaper och kvalitetsrutiner inom sitt verksamhetsområde.

De auktoriserade företagen har ett likvärdigt sätt att arbeta med dokumenterad projektstyrning från projektstart till överlämnande av projekt till kund. Auktorisationen utfärdas och kontrolleras av Incert.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Efter ökat antal konkurser – Arbetsförmedlingen kan få 50 extra miljoner
Spetsad branschkompetens när unika digitala utbildningar lanseras
Investerar 280 miljoner i kolfri stålåtervinningsanläggning
Avancerad stöld – tjuvar fick med sig 15 ton stål
LKAB vill uppmärksamma eldsjälar med nytt stipendium
Hydro tillverkar första byggsystemet av 100 procent återvunnet aluminium
Andra Nordiska Medier
Verkstäderna
Process Nordic
UochD

Tipsa en kollega

0.175