23948sdkhjf

Växande Motala Verkstad rekryterar

Tommy Johansson som chef för industrialisering
Aqilles Investägda AB Motala Verkstad möter ökad efterfrågan med att rekrytera. Tommy Johansson blir ny chef för industrialisering och kommer att ansvara för att ta produkter från order till produktion.

Tommy Johansson kommer närmast från Fredriksons Verkstads AB i Vadstena där han har haft ansvar för företagets övergripande förbättringsarbete och ledningsstruktur.

-Det är inte utan viss stolthet jag tackade ja till uppdraget på Motala Verkstad och chansen att få jobba på ett företag som ligger i framkant i branschen och har välkända kunder som Elekta, Rolls Royce och Tetra Pak. Jag ser fram emot att få delta i Motala Verkstads utveckling och bidra med mina erfarenheter, säger Tommy Johansson i ett pressmeddelande.

Tidigare har Tommy Johansson bland annat arbetat som tillverkningschef på Autoliv Electronics i Motala samt platschef och produktionstekniker på Toyota Material Handling Sweden.

-Vi ser en starkt ökande efterfrågan på våra produkter vilket gör att vi behöver förstärka vår organisation. Med sin kompetens kommer Tommy att bidra till att effektivisera vår utveckling och produktion. Vi är glada att välkomna honom till Motala Verkstad, säger Rolf Polbratt, VD för Motala Verkstad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078