23948sdkhjf

Hexagon Metrology investerar i globalt WAN

Världens största leverantör av metrologisk utrustning Hexagon Metrology ansluter nu 20 sajter i 13 länder i ett globalt WAN som Orange Business Services ska leverera. De två företagen har tecknat ett 3-årigt avtal.
Orange Business Services ska implementera ett globalt wide area network (WAN) i Hexagon Metrology, som är världens största leverantör av högt specialiserad teknisk mätutrustning till bland annat fordons- och flygindustrin och energi-och hälsovårdssektorerna.

Hexagon Metrology får med avtalet driften i 13 länder samlad i ett säkert kommunikationsnätverk.

Totalt 20 sajter kommer att omfattas av avtalet, som är en förlängning av ett befintligt avtal mellan Orange Business Services och Leica Geosystems, som ingicks 2005. Hexagon Metrology och Leica Geosystems är båda dotterbolag i Hexagon AB Group.

Tills nyligen fick Hexagon Metrology sina nättjänster levererade av ett antal mindre leverantörer i olika länder. Med det 3-åriga avtalet med Orange etableras ett MPLS-baserat IP-nätverk som administreras av Orange och Hexagon Metrology, som med detta får en gemensam plattform för de viktigaste lokationerna i 13 länder inklusive bl.a. Brasilien, Kina, Indien, Japan, Mexiko och Sydkorea.

– Orange Business Services vann över de andra konkurrenterna, inte bara på grund av dess breda produktpallett, höga kvalitet och kostnadseffektiva lösning, utan också för att de kan garantera service och konkurrenskraftigt pris, och inte minst Leica-lagets nöjdhet med Orange som leverantör. Med vårt nya globala WAN får vi ett mycket pålitligt och högpresterande nätverk vilket är avgörande för vår verksamhet. Eftersom Orange Business Services är en pålitlig partner, med ett nära samarbete med Leica Systems, är vi övertygade om att på vi får en mycket tillfredsställande lösning, säger Peter Billiaert, CIO på Hexagon Metrology i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094