23948sdkhjf

Elmia Subcontractor: "Vi investerar i maskiner vartannat år"

Vi är på plats på Elmia Subcontractor och minglar bland utställarna. En av dem är Mattias Larsson, kund- och försäljningsansvarig på Arentorps Legoindustri.

Arentorps Legoindustri arbetar inom skärande bearbetning och idag representeras företaget av Mattias Larsson, och hans dotter Moa.

 Vi brukar turas om att vara här, så denna gången var det vår tur. Jag tog med dottern som jobbar lite extra hos oss.

På årets mässa visar de inte upp några direkta nyheter, utan är mest på plats för att visa sig för kunder. Däremot har de nyligen investerat i två nya maskiner som ska kompletta deras maskinpark. En ny fräsmaskin som ska levereras i december, samt en ny svarv som kommer i februari.

 Vi brukar investera i maskiner ungefär vartannat år för att hålla oss uppdaterade. De nya maskinerna är ju automatiserade så det sparar mycket jobb.

Mattias Larsson berättar att företaget inte känner någon lågkonjunktur eller osäkra tider, utan att det flyter på som vanligt.

Jag ser ljust på framtiden, avslutar han samtalet med oss.

Fakta:

Arentorps Legoindustri är en mekanisk verkstad med resurser för legotillverkning inom skärande bearbetning, främst i mindre till medelstora serier. De är ett familjeföretag som sedan starten på 1950-talet haft ett stort engagemang för de bearbetade detaljerna. Idag har företaget 16 anställda.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093