23948sdkhjf

Cajsa - Årets Företagare

Cajsa Lundberg, VD på AB Lundbergs Pressgjuteri, fick under måndagen ta emot utmärkelsen Årets Företagare
Cajsa Lundberg äger och driver AB Lundbergs Pressgjuteri i Vrigstad.

Motiveringen lyder:
"Cajsa är en god förebild i en traditionell bransch. Genom sitt ledarskap i företaget som präglas av god ordning, gott rykte och en god personalpolitik. Företaget är ett gammalt familjeföretag som startades 1946, företaget kan också visa exempel på en lyckad generationsväxling. Dessutom är Cajsa en god förebild i sin roll som kvinnlig VD, ägare och företagare. Cajsa är också engagerad i det lokala näringslivsarbetet och bidrar till Sävsjös strävan att skapa en hållbar tillväxt och möjlighet för unga människor att stanna på orten", skriver jnytt.se.

Stolt och glad Cajsa
Stolta och glada noterar vi att vi utsetts till Årets Företagare i Jönköpings Län 2012. En mycket ärofylld utmärkelse som är viktig, inte bara för oss och våra medarbetare, utan även framhåller Gjuterinäringen i Sverige och placerar Vrigstad och Sävsjö Kommun på Företagar-Kartan. Vi tackar och bockar djupt, skriver Cajsa Lundberg VD på AB Lundbergs Pressgjuteri, på företagets hemsida.

Priset
Årets Företagare har sedan drygt 20 år delats ut på lokal och regional nivå. Priset ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093