23948sdkhjf

Inför Elmia Subcontractor: Hjärtat av tillverkningsindustrin

Imorgon startar Elmia Subcontractor, som sträcker sig från den 15 till 17 november. Själva kallar de mässan för tillverkningsindustrins hjärta. Därför får mässan ett nytt utseende. Hjärtat ska symbolisera att branschen får syre, energi och kraft genom att deltaga på mässan.

– Med ett uppdaterat utseende och ett industriellt hjärta som symbol signalerar vi vad vi vill att Elmia Subcontractor ska vara – en kunskapshubb och vital funktion för tillverkningsindustrin. Ett myller av kontakter, idéer och lösningar som alla kopplas ihop – där hjärtat är motorn i överföringen. Detta kommer att vara en ledstjärna för oss när vi fortsätter att utveckla mässan framåt, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Industri likväl som samhälle står inför framtida utmaningar. Mässan ska verka som
hjälp i dessa situationer.

– Genom att lyfta fram de mest aktuella ämnena för framtidens tillverkningsindustri, visa på goda exempel, och ge utrymme för diskussion och samverkan skapar Elmia Subcontractor
den kunskapsplattform som behövs för att kunna möta utmaningarna som branschen,och samhället, står inför, säger Helena Åhs.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
MID 2022: Bland utställarna
Nästa stora kris kan vara på gång
Världens första underjordstruck tillverkad med fossilfritt stål
Metallbörsen i veckan
MID 2022: Bland utställarna
H2 Green Steel vill satsa på egen vindkraft
Andra Nordiska Medier
Verkstäderna
Process Nordic
UochD

Tipsa en kollega

0.188