23948sdkhjf

SKF inviger ny lagerfabrik i Jinan i Kina

Koncernen fortsätter sin satsning på Kina och Asien, idag invigdes den nya fabriken i Shandongprovinsen
SKF invigde idag sin fabrik för tillverkning av lager och hjullagerenheter i Jinan i Shandongprovinsen i Kina. Den nya fabriken kommer att stödja den fortsatta tillväxten av SKFs verksamhet i Kina och Asien.

Fabriken kommer att tillverka koniska rullager och SKF delade hjullagerenheter för lastbilar och samtidigt serva industrimarknaderna och fordonseftermarknaden. Den är byggd enligt LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) miljöcertifieringssystem för byggnader, och investeringen uppgår till cirka 590 miljoner kronor. Fabriken är nu i drift och har omkring 500 anställda.

-Det är ett stort nöje att officiellt öppna den nya fabriken idag. Det ger oss möjlighet att bättre stödja våra kunder, speciellt inom lastbilsindustrin, i Kina såväl som hela den asiatiska regionen. Under de senaste åren har vi gjort investeringar i Asien både inom teknik och tillverkning för att ytterligare stärka vårt åtagande till våra kunder och utveckla produkter speciellt för denna krävande marknad, säger Tryggve Sthen, chef för SKF Automotive i ett pressmeddelande.
Läs mer om: SKF
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094