23948sdkhjf

Tillökning för STILRIDE

STILFOLD har anställt Munib Baber, en teknisk projektledare, som ska ansvara för utvecklingen av mjuk- och hårdvara till STILFOLD, startup-företagets unika teknik.

I samband med att STILFOLDs nya el-scooter snart ska lanseras läggs större och djupare fokus på deras tillverkningsmetod som böjer och viker stålplåt. I och med detta anställs därför Munib Baber som ny teknisk projektledare med start 10 november, vilket företaget skriver i ett pressmeddelande.

Han ska se över den automatiserade delen i tillverkningsprocessen. Bland annat den robotarm som viker och böjer stålet.

– Vi är mycket glada att kunna välkomna Munib till STILRIDE. Hans kompetens behövs för att vi ska kunna ta nästa steg i att optimera tillverkningsprocessen kring STILFOLD, men även för att se över andra, programstyrda delar av vår verksamhet, säger Jonas Nyvang som är vd och medgrundare på STILRIDE.

Munib har tidigare erfarenhet från liknande uppdrag, senast som tekniskt projektledare på Alfa Laval.

– STILRIDE och STILFOLD erbjuder en perfekt mix av utmaning, med en helt ny typ av tillverkningsteknik och belöning i form av möjligheten att verkligen påverka och förändra en hel industri. Jag ser mycket fram emot att få sätta igång, säger Munib Baber i pressmeddelandet.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125