23948sdkhjf

Nordsvets i Göteborg AB får flera stora projekt

Efter flytt till större lokaler och nyinvesteringar har Göteborgsföretaget utökat personalstyrkan och tagit hem flera stora projekt inför den kommande hösten
Nordsvets i Göteborg AB har flyttat till nya, större lokaler under sommaren. Man har även investerat i flera nya och kraftfullare maskiner samt utökat personalstyrkan i samband med flytten.

Full höst
Lagom till semestrarnas slut har man nu fått flera prestigefyllda uppdrag. Bl.a. att genomföra nybygget av smidesstommen med takstolar till Ekens centrum i Kållered. Det nuvarande centrumet rivs och återuppbyggs på nytt för att bereda plats åt flera stora butikskedjor. Byggnaden kommer kräva ca 90 ton stål och bli 5000m2 stor. Som del i NCC’s satsning ”bogsprötet”, som innebär nybyggnation av lägenheter på Lindholmen i Göteborg, har Nordsvets fått uppdraget att utföra byggnationen av smidesstommarna. Både etapp 1 och 2 har tilldelats Nordsvets. Hela 100 ton stål beräknas gå åt till projektet och arbetet kommer att fortgå under hela hösten.

-Det känns förstås extra kul att vi nu, när vi investerat mycket i verksamheten, har fått förtroendet att genomföra flera stora och krävande projekt säger Stefan Nordvall, VD i företaget i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078