23948sdkhjf

Maintpartner stärker koncernledningen

Maintpartners strategi är att växa lönsamt, bli en förebild i branschen och expandera internationellt. Denna strategi har de följt framgångsrikt.
-För att kunna fortsätta på samma framgångsrika spår samt säkerställa vår egen och våra kunders konkurrensförmåga och framgång. Koncernledningen kommer att stärkas fr.o.m. den 10 september 2012 enligt följande, skriver företaget på sin hemsida:

Johan Westermarck fortsätter som koncernchef och landschef för Finland. Peter Revay fortsätter som landschef för Sverige. I Polen är vi redo att utse en lokal ledning: Grzegorz Siodlowski har utnämnts till landschef. Jouko Latvakangas fortsätter som senior advisor i Maintpartnerkoncernen. Tommi Kajasoja fokuserar på Experttjänster och startar upp vår verksamhet i Estland. Tero Jussila fortsätter som koncernens ekonomichef och Laura Kauppinen som koncernens utvecklingschef. Juha Lepikko tar ansvaret för försäljningsfunktionen och affärsutveckling på koncernnivå, Otto Tarkiainen för utveckling av tjänster och inköpfunktion och Jukka Kallioniemi för koncernens business controlfunktion. Harri Hassel fortsätter som senior advisor för M&A -funktionen. De nya medlemmarna i koncernens ledningsgrupp har sin bakgrund i Maintpartner.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078