23948sdkhjf

Metallåtervinnarna fokuserar på hållbarhet

Kronoberg Recycling med sin bas i Växjö har nyligen blivit ISO-certifierade.

Sonny Hansson, driver Kronoberg Recycling. Han berättar i ett pressmeddelande att ISO-certifieringen inom kvalitetsstyrning, miljöledning och arbetsmiljö gör företaget mycket stolta, men att de inte är helt nöjda än.

Han menar att det fortfarande finns mycket kvar att göra inom metallbranschen för att nå hållbarhet, både socialt och miljömässigt.

Det känns bra att vara en del av Vinning-koncernen och deras långsiktiga arbete med att modernisera en traditionell bransch, med allt från avancerad återvinningsteknik till möjligheten att som kund få betalt via Swish.

Bolaget riktar sig främst till industrin men kan även hjälpa privatpersoner. De erbjuder allt från containerhyra, rivningshjälp och återvinning av metallskrot.

Vägen till certifiering är tuff med allt som ska in i processer, dokumentation och rutiner. Men vi har verkligen fått ordning på allt och det stärker ju oss internt, och vi kan även vara än mer effektiva mot kunder och avsättningskanaler. Vår ambition med vår modernisering är att alla som återvinner hos oss, ska känna att man bidrar till något större – resan mot en hållbar framtid, säger Sonny Hansson avslutningsvis i pressmeddelandet.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stenbergs storsatsar på kompetensutveckling
Metallbrytning och biologisk mångfald – hur går det ihop?
Projekt om kvinnors hälsa ska få fler till byggsektorn
AM i metall går en ljus framtid till mötes
Hennes forskning om additiv tillverkning högintressant för flygindustrin
Podcast ska lära barn om metaller och svensk industrihistoria
Andra Nordiska Medier
Verkstäderna
Process Nordic
UochD

Tipsa en kollega

0.205