23948sdkhjf

Engagemanget skördar stor framgång

Lagom till att företaget Portsystem 2000 i Habo firar 25 års jubileum har de undertecknat två stora ordrar
Företaget är ett dotterbolag i en stor koncern, men kan fortfarande vara ett entreprenörsdrivet företag med stort personligt engagemang.

-Vi är också duktiga på att förstå logistikkundernas behov. Vi vet att det är mycket av hemligheten bakom våra senaste upphandlingar. När man arbetar nära kunden och träffar både anställda och ledning under långa perioder får man goda kunskaper om deras behov. Det ger oss också möjligheter att utveckla nya lösningar och system tillsammans, skriver Portsystem på sin hemsida.

Order från Bring
-Det har vi bland annat gjort tillsammans med Bring och Norska Posten som arbetar mycket med HMS – hälsa, miljö och säkerhet. Där har vi gemensamt arbetat fram en rad säkerhets- och miljölösningar som gagnar de anställdas arbetsmiljö. Det känns därför extra roligt att vi i augusti i år fick uppdraget att bygga dockningslösningarna på Brings nya anläggning i Västberga.


Order från AxFast
-Vi ser just nu en kraftig tillväxt i både Stockholms- och Malmöregionen och det är mycket glädjande att vi har avslutat en rad upphandlingar under sensommaren och hösten. Vi har alldeles nyligen fått förtroendet att utrusta en logistikanläggning åt AxFast, som är en fristående koncern inom Axel Johnson gruppen som är specialiserad på fastigheter för handel och logistik i Sverige samt kontorsfastigheter i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094