23948sdkhjf

Stafettväxling hos Bröderna Olssons Smide i Tomelilla

Efter 43 år av smidesverksamhet går bröderna Olsson i pension. Mats Ohlsson, entreprenör och vd för Examec, har tagit över stafettpinnen och hyser stora planer för hur företagens kunskapsområden ska komplettera varandra.
Med ålderns rätt och efter 43 år av smidesveksamhet i Tomelillaområdet har bröderna Kaj Åke och Sven Erik Olsson fattat beslutet att gå i pension.

”Det har varit en mycket bra tid och vi har varit involverade i nästan alla sammanhang där smide behövts. Detta betyder också att vi träffat många kunder som vi sedan haft glädjen att göra arbeten till under många år. Och hur skulle man kunna göra bra arbeten utan duktiga och hjälpsamma leverantörer.

”Glädjande nog kommer verksamheten att gå vidare. Den 1 september sattes skylten Examec Svetskonstruktion AB, upp på huset och Jörgen Thelander kommer att ta emot. Jörgen har en gedigen bakgrund som smed i regionen och hade senast ansvaret för produktionen på Sydkustens Plåt och Industri i Ruuhtsbo,” fortsätter Sven Erik.

Mats Ohlsson, VD på Examec Maskinmontage AB säger: ”Ambitionen är att såväl gamla som nya kunder ska känna sig välkomna, samtidigt som fokus ökar på Industrismidessidan. Bland annat har Examec investerat i en större gasskärmaskin och avancerad svetsutrustning vilka kommer att följas av en större vattenskärmaskin längre fram”.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094