23948sdkhjf

Toyota Material Handling söker 60 ingenjörer

I samband med Nordens största karriärmässa för akademiker, Career Days på Globen 7-8 september, finns Toyota Material Handling på plats för att informera om sitt anställningsbehov.
Toyota Material Handling har 8 000 medarbetare i Europa och finns i mer än 30 länder. Huvudkontoret och en av företagets tre fabriker ligger i Mjölby. Här driver man en av världens största produktionsanläggningar för truckar.

150 ingenjörer
150 ingenjörer jobbar här för att utveckla elektriska lagertruckar med nya smarta, starka och säkra lyftlösningar. Och nu behöver man bli fler. Rekryteringen av ytterligare 60 ingenjörer pågår.

- Ingenjörer som kommer från andra företag säger att det är unikt att vi har så nära till produktionen och produkterna. Det gör att vi får snabb feedback på det vi gör. Hos oss bidrar man till helheten, från prototyp till producerbar truck med bara två minuter till labbet och produktionen. På utvecklingsavdelningen jobbar vi bland annat med mekanik, hydraulik, el, motor, mjukvara, provning och simulering, säger Anneli Ericson, HR director på BT Products AB i ett pressmeddelande.

Om BT Products AB
På BT Products AB, som är en del av Toyota Material Handling Europe, bedrivs produktutveckling och tillverkning av lyftvagnar till motorlyftvagnar, staplare och skjutstativtruckar. Här finns fabrikslokaler på totalt 76 000 kvadratmeter och ett centrallager med över 40 000 reservdelar för omedelbar leverans över hela världen. Totalt arbetar ungefär 1800 personer inom verksamheten i Mjölby.

I Mjölby ligger också det europeiska huvudkontoret och här finns en global koncernredovisningsfunktion samt IT-drift och IT-ledning för Toyota Material Handling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.064