23948sdkhjf

Cavotec förvärvar Combibox

Cavotec stärker kundbas med förvärv av markutrustningstillverkare
Cavotec är glad att kunna tillkännage förvärvet av Combibox Systems Scandinavia AB, en tillverkare av markutrustning för flygplatser, som under 2011 omsatte cirka 2 miljoner euro. Förvärvet görs den 3 september 2012 och kommer att ytterligare förstärka Cavotecs produktutbud och kundbas inom den globala flygplatssektorn.

-Med mer än 30 års erfarenhet inom flygplatsindustrin är Combibox mycket väl etablerade, och har en enastående kundbas med produktreferenser runt om i världen. Detta kommer att göra det möjligt för koncernen att ytterligare förbättra sina erbjudanden och expandera till nya marknader, förklarar Cavotec VD Ottonel Popesco i ett pressmeddelande.

Nå nya marknader
Förvärvet kommer att tillföra nya marknader, och förstärka befintliga för Cavotec i Asien, Baltikum, Skandinavien, Östeuropa och Indien. Combibox är mycket aktiv på dessa marknader, och har därigenom varit en av Cavotecs främsta konkurrenter i branschen.

-Combibox och Cavotec Group har ett gott samarbete som bygger på ömsesidig respekt för vår tekniska expertis och kunskap av sektorn, vilket gör förvärvet ett naturligt steg, och en som vi stödjer helt, säger Leif Lindh, Combibox VD.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078