23948sdkhjf

Motala Verkstad satsar inför framtiden

Med en kraftig tillväxt ändrar företaget på ledningsnivå med ny VD samt fokus på strategisk framtidsplanering när Rolf Polbratt blir Senior Advisor
Motala Verkstad AB växer kraftigt. För att kunna möta framtida utmaningar med nya strategiska grepp kommer Rolf Polbratt som har en lång och gedigen erfarenhet av bolaget att ägna all sin tid åt framtidsfrågor. Jörgen Hedström som idag är vice VD och Chef för Operations tillträder som ny VD den 1 januari 2013.

Från Volvo CE
Jörgen Hedström började på Motala Verkstad för snart ett år sedan och kom då från Volvo CE i Eskilstuna där han arbetat sedan år 2000 inom utveckling och produktion, de senaste fem åren i rollen som produktionschef för transmissionstillverkningen med 400 anställda.

- Rolf Polbratt har betytt oerhört mycket för Motala Verkstads uppbyggnad och etablering till en ledande leverantör av kvalificerad mekanisk bearbetning till segmenten, medicinteknik, oil&gas, och infrastruktur m.fl. Att nu till fullo kunna dra fördel av hans gedigna erfarenhet för att satsa framåt är en fantastisk förmån. Jörgen Hedström känner bolaget och har med sig ett starkt operativt fokus som behövs inför den tillväxt vi planerar, säger Anders Holm, VD Aqilles Invest i ett pressmeddelande.

- Jag ser fram emot att tillträda tjänsten som VD då bolaget befinner sig i en expansiv fas. Det är en stimulerande utmaning att få leda Motala Verkstad framåt under de kommande åren. Rekrytering och kompetensutveckling kommer att vara nyckelfaktorer i denna tillväxt. Min ambition är att Motala Verkstad ska anses som en attraktiv arbetsgivare med stora utvecklingsmöjligheter, säger Jörgen Hedström, tillträdande VD.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078