23948sdkhjf

Han ska leda Lindabs personalsatsning på plåtmarknaden

Nu lägger Lindab in en ny växel gällande personalsatsningar på den svenska plåtmarknaden med Jonny Lindström som ny affärsområdeschef.

Inom plåtbranschen har man känt till hans namn sedan länge. Jonny Lindström har lång erfarenhet av försäljning, produktutveckling och företagsledning. Innan han tillträdde som affärschef på Lindab, arbetade han som Sales Manager Scandinavia hos plåtföretaget Plannja. Där ansvarade han för försäljning och varumärkesarbete.

– Jag är glad och stolt över mina 30 år på Plannja, men på senare tid har det vuxit fram en vilja att hitta nästa utmaning. Det känns både spännande och inspirerande att ta sig an den här rollen på ett så anrikt företag som Lindab som äger hela värdekedjan från produktion till kund, säger Jonny Lindström i pressmeddelandet.

Han fortsätter:

– Jag tycker att Lindab sitter på oerhörd potential med ett välkänt varumärke, rikstäckande försäljning och en stark produktmix. Här finns en stor potential att utveckla erbjudandet till kunderna efter deras behov och efterfrågan. Digitalisering, tillgänglighet och hållbarhetsarbete är tre nycklar som jag tror kommer bli väldigt viktiga framöve.

John Gauffin är vd på Lindab Sverige AB. Han menar att Jonny Lindström är den pusselbit de letat efter.

– Vi på Lindab är oerhört stolta över att kunna stärka upp vår organisation i den här satsningen med en så erfaren och kompetent person som Jonny. Vi är övertygade om att han är helt rätt person för att leda arbetet framåt med att stärka kunderbjudandet för plåtslagerimarknaden och bidra till att ta Lindab till nästa nivå, säger John Gauffin.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
BMW investerar för att säkra tillgången på koppar
Åsikter om Kaunis Irons dom
Ökad kapacitet för SSAB i Virsbo
Ukrainas metallreserv nu i ryska händer
SSAB agerar efter klagomål från grannarna
MID 2022: Bland utställarna
Andra Nordiska Medier
Verkstäderna
Process Nordic
UochD

Tipsa en kollega

0.19