23948sdkhjf

Ny ledning men samma mål hos Outokumpu

Outokumpu Long Products AB har tillsatt ny ledningsgrupp i Degerfors.

I somras avyttrade företaget sin övriga verksamhet för långa produkter, men Degerfors Long Products, inklusive Storfors, har fortsatt vara i gång och betjäna kunder som tidigare. Företagets målsättning är att hitta en köpare till verksamheten för långa produkter.

Outokumpus verksamhet kommer att fortsätta ledas av vd och teknikchefen Sara Randström. Man har dessutom tillsatt Magnus Reinert som Commercial Manager, Mikael Lilja som Supply Chain Manager, Johannes Larsson som Production and Maintenance Manager samt Jessica Wasserfaller som EHSQ Manager.

Vd och teknikchef Sara Randström ser fram emot att arbeta med det nya teamet.

Vi fortsätter att betjäna våra kunder med samma produktportfölj och tjänster som tidigare, och med en tydlig plan för framtiden. Det här är ett livskraftigt företag med ett förnyat ledarskap. Våra produkter, högpresterande stänger samt valsade och smidda billets, fortsätter att tillhandahålla lösningar för de mest krävande kundtillämpningarna, säger hon i pressmeddelandet.

Outokumpu förmodas avsluta avyttringen av övriga enheter för långa produkter vid årsskiftet. Det kommer då råda en övergångsperiod och under tiden fortsätter leveranskedjan som vanligt för verksamheten i Degerfors.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063