23948sdkhjf

Största affären någonsin för Elektroautomatik

Företaget får en viktig roll när Volvo Car Corporation satsar på utveckling och ny teknik
När Volvo Car Corporation planerar framtiden är investering på ny teknik en viktig del. Elektroautomatik i Sverige AB har ingått ett avtal att leverera nyckelfärdiga utrustningar för applicering av karosstätning i målerifabrik. Leveranser kommer att ske till Volvos fabriker i Torslanda och Gent.

-Det här ett viktigt investeringsbeslut för Volvo Car Corporation och ett viktigt avtal för oss som löper fram till 2016. Volvo är ett världskänt varumärke som ställer höga krav på sina leverantörer. Avtalet är ett kvitto på att Elektroautomatiks agerande och kompetens är rätt, säger Peter Ljungberg, försäljningsansvarig på Elektroautomatik i Göteborg i ett pressmeddelande.

Framtidstro för Elektroautomatik
Volvo Car Corporation är en historisk viktig kund till Elektroautomatik och under 2011 och 2012 har det erhållits flera order. Under samma period har flera nyanställningar gjorts på Elektroautomatik. Genom affären som är den största någonsin positionerar sig Elektroautomatik inför framtiden.

-Det är självklart oerhört glädjande att vi har fått förtroendet att få ingå avtalet. Det ger Elektroautomatik en bra bas in i framtiden, säger Mikael Gustavsson, VD på Elektroautomatik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078