23948sdkhjf

Repay etablerar sig i Sala

En av Sveriges snabbast växande leverantörer av skurna stålämnen kommer från och med september finnas i Sala. Precis som övrig verksamhet inom Repaykoncernen är inriktningen gas- och lasmaskärning, samt att producera små serier med kortare leveranstid.
– Vi har haft en säljare på plats i Mälardalen under våren och ser att det finns en marknad inom våra specialiserade verksamheter. Särskilt inom områdena gasskärning och små serier, berättar Henrik Eliasson, platschef på Repay i Sala i ett pressmeddelande.

Hittat lokal och operatörer
Satsningen på Mälardalen inleddes i maj i år och har alltså gett goda resultat. Så bra att företaget under sommaren hittat lokal, beslutat om maskininvesteringar och rekryterat två nya operatörer.

– Från och med den första september har vi tillträde till lokalen, och vi räknar med att vara i full produktion i början av oktober, säger Henrik Eliasson.

Varför Sala?
Att Repay Invest AB valde just Sala beror på att orten ligger strategiskt bra med närhet till större städer som Uppsala, Västerås och Stockholm. Men också för att marknaden ser god ut i hela närområdet. Att den aktuella lokalen dessutom hade helt rätt förutsättningar ger Repay möjlighet att fortsätta växa och bli en stark lokal aktör.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062