23948sdkhjf

Lindab hårdsatsar på personal inom plåt

Lindab storsatsar på personal inom den svenska plåtmarknaden. Satsningen är det största i företagets historia. Det skriver Lindab i ett pressmeddelande.

Till att börja med anställer företaget ett tiotal säljare och chefer. Dessa kommer ha en viktig roll i den nya organisationen.

– Vi på Lindab Sverige har utvärderat våra försäljningskanaler och för att leverera produkter samt service med högsta kvalitet genomför vi nu en organisationsförändring. Omorganisationen i kombination med vakanser ger oss en unik möjlighet att utföra en av våra offensivaste personalsatsningar någonsin, säger John Gauffin som är vd på Lindab Sverige AB.

För att utveckla och stärka säljavdelningen har kvalitet, service och tillgänglighet varit några av ledorden. Initialt kommer att affärsområdeschef, kategorichef, försäljningschef och säljare att anställas.

– För att vässa erbjudandet till våra kunder och kunna erbjuda marknadens bästa service är alla av våra lediga tjänster nyckelroller. Vi är väldigt måna om att nyrekryteringarna är personer som har just de egenskaper, kompetenser och inställning vi söker. Detta ger oss optimala förutsättningar för att bli ännu bättre och ta marknadsandelar framöver, säger John Gauffin.

Lindab satsar på personal runt om i landet vilket ger ökad service och tillgänglighet till kunder i hela Sverige.

– Plåtslagare är takens hjältar och det är vårt ansvar som leverantör att ge dem optimala förutsättningar i sitt dagliga arbete, säger John avslutningsvis i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.156