23948sdkhjf

Din Maskin bidrar till bättre arbetsmiljö

Företaget har tagit hem en order med OG Teknik med fokus på ergonomiskt utformande för att förbättra för personal, samtidigt som den nya maskinen kommer effektivisera produktionen
OG Teknik startades 1988 och ända sedan dess har företaget växt och utvecklats kontinuerligt både vad gäller lokaler, maskinpark och personal. De har under åren samlat på sig stor erfarenhet av såväl legotillverkning som framtagning av egna produkter. Nu investerar de i en ytterligare maskin från Din Maskin AB.

- Vi har väldigt mycket att göra och hade därför behov av en ny kantpress. Att nu kunna producera ännu mer effektivt känns positivt och ett naturligt steg i vår utveckling. Vi gillar också konceptet med de elektriska maskinerna som både blir miljövänligt, ekonomiskt och ger en bra arbetsmiljö. Där gick vi steget längre och valde en maskin i ergo-utförande så att operatören får en så liten belastning som möjligt. Safan E-Brake passar även till våra övriga maskiner då vi kan använda samma verktygsuppsats, säger VD Peter Grimstedt i ett pressmeddelande.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095