23948sdkhjf

Motala Train rustar inför framtiden

Motala Train har under året erhållit flera stora prestigefulla order varav den senaste till SJ om 135 miljoner kronor, samtidigt tillträder Aqilles Invest VD Anders Holm som ny styrelseordförande
Idag har Motala Train AB en orderstock som uppgår till 365 MSEK och sträcker sig fram till 2015. Bolaget har snabbt etablerat sig som en ledande aktör med resurser och kompetens att anta omfattande projekt. Bolaget planerar att expandera i Motala samt etablera sig på ny ort med nya lokaler för att möta den ökande efterfrågan.

- Våra investerare är mycket intresserade och engagerade i Motala Trains utveckling och tillväxt. Vi kommer därför satsa offensivt framåt både organiskt och genom förvärv, säger Anders Holm i ett pressmeddelande.

Ledningsskifte
Anders Holm, VD för Aqilles Invest AB, är vald till ny styrelseordförande för Motala Train. Anders Holm efterträder Thony Molander som lämnar bolaget efter femton år inom Motala Verkstad och Motala Train, senast som arbetande styrelseordförande i Motala Train.

- Jag har fått vara med på en spännande resa med att utveckla Motala Verkstad, knoppa av tågverksamheten och bygga upp Motala Train till vad det är idag. Det har varit en mycket intressant och spännande tid. Orderboken har aldrig varit tjockare. Vi har etablerat oss som en viktig aktör på marknaden, säger Thony Molander.

- Thony Molander har betytt oerhört mycket för Motala Trains uppbyggnad och etablering till en ledande reparations- och ombyggnadsaktör inom tågbranschen och vi sätter stort värde på hans insatser under alla år, säger Anders Holm, ny styrelseordförande i Motala Train
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062