23948sdkhjf

Noremech får rekordorder

Verkstadsföretaget från Skövde har fått sin största order någonsin till ett värde av dryga 11 miljoner kronor
Verkstadsföretaget Noremech AB har fått sin största order någonsin. Beställningen är på ca 11 miljoner kronor och omfattar tillverkning och leverans av utrustning till ett gasfält norr om Australien. Beställare är General Electric Offshore i Oslo.

Bekräftelse på internationell nivå
Storleken på connectorerna är de största tillverkade hittills och det kommer att medföra investeringar i maskinutrustning om ca 8 miljoner kronor vid anläggningen i Undenäs för att klar vikter och dimensioner. Tillverkningen kommer även att ske vid företagets enhet i Skövde samt vid systerföretaget Lidköpings Mekaniska Verkstad.

-Beställningen är ett bevis på att vår verksamhet ligger i världsklass vad gäller kvalitet och leveranssäkerhet och har erhållits i stenhård internationell konkurrens. Vi har varit verksamma i offshoremarknaden i ca 15 år och har steg för steg befäst en position som en av de ledande systemleverantörerna till de största norska operatörerna, säger Noremechs ägare och styrelseordförande Inge Karlsson i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063