23948sdkhjf

Nytt center med laserskärningsmaskiner i centrum

I Milano, Italien öppnar Yamazaki Mazak ett helt nytt huvudkontor för sin europeiska laserverksamhet.

Den ökade betydelsen av de europeiska dotterbolagen, såväl som utvecklingen inom laserskärningsteknik har i slutändan lett till skapandet av en dedikerad plats, nya European technology laser center, ETC.

Den nya anläggningen ska ha ett showroom där ett urval av Mazaks flaggskepp inom laser-skärningsmaskiner ska vara i drift.

Här ska det finnas ett renrum för underhåll av optiska komponenter en kvävegenerator som tillsammans med en gasblandare ska göra det möjligt för Mazaks ingenjörer att utveckla nya skärtekniker och processer.

Det ska också finnas en Cad/Cam-hörna för demontering av Mazaks mjukvaruteknik. Bland annat.

– Det kommer inte bara att fungera som ett fantastiskt democenter, utan också spela en grundläggande roll i den övergripande livslängden för många Mazak lasermaskiner. Dessutom finns en snabbt växande kundbas som använder både Mazak laserbearbetningsmaskiner och Mazak verktygsmaskiner. Att ha en toppmodern anläggning med oöverträffad ingenjörsexpertis inom båda områden kommer vara en ovärderlig resurs för många europeiska tillverkare, säger Mazak i ett meddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.141