23948sdkhjf

Bohlins Maskiner har köpt en ny portfölj

– Med ett bredare erbjudande i fler prissegment öppnas dörrarna till kostnadseffektiva och pålitliga lösningar inom kraftöverföring. Kvaliteten i komponenterna är avgörande för lösningarna. Därför känns det bra att välkomna in varumärkena från Powerseif i Bohlins Maskiners portfölj, säger Mikael Bohlin som är vd på företaget i ett meddelande.

Det handlar om att Powerseif – ett företag inom transmissionsbranschen förvärvas av Bohlins Maskiner. Därmed ska Bohlins Maskiner kunna erbjuda fler komponenter för
kraftöverföring i fler prissegment för konkurrenskraftiga lösningar.

AB Bohlins Maskiner grundades 1937 av Erik Bohlin. Allt sedan starten har Bohlins Maskiner varit ett handels- och agenturföretag med transmissionskomponenter och limutrustningar för verkstads-, stål-, pappers-, förpacknings- och konverteringsindustri.

Powerseif har under åren erbjudit lösningar för konstruktions- och produktionsbolag över hela världen och sålt transmissionskomponenter och konsultation till kunder i det tyngre industrisegmentet som stålverk, pappers-, järnvägs- och gruvindustri.

Bohlins Maskiner ser stor potential i Powerseif produktportfölj. Portföljen ska erbjuda ett sortiment av klokopplingar, pinnkopplingar, nylonhylskopplingar, kuggkopplingar,
stållamellkopplingar, stålfjäderkopplingar, stela kopplingar och momentbegränare.

Förvärvet har redan skett.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.156