23948sdkhjf

Ny vd hos tunnplåtsföretaget

Grundarna och ägarna Jan-Olov Daniels och Kenneth Andersson berättar att de från starten 1997 utvecklat Modulsystem i Kalix. Och som en vidare satsning för framtiden anställs en ny vd.

Moduls grundläggande affärsidé är att utveckla och tillverka detaljer av tunnplåt som är konsumentfärdiga. Företaget består idag av ett team om 80 medarbetare med en omsättning på 100 miljoner. 

Företagets nya vd heter Niclas Tidström. Han har haft roller som försäljningschef, exportsäljare och vd. Han har stor erfarenhet av att arbeta inom industrin både nationellt och internationellt, med erfarenhet av teknisk försäljning och affärsutveckling hos leverantörer till stål-, gruv-, pappers-, verkstads- och fordonsindustrin. Han kommer närmast från IUC, Industriellt Utvecklingscentrum, där han varit projektledare och affärsutvecklare.

– Att tillsammans med ägare, styrelse och alla engagerade kollegor få förtroendet som vd att fortsätta utveckla Modul som företag känns bra. Det ska bli otroligt intressant och spännande, säger Niclas Tidström i ett meddelande och grundarna och ägarna av Modul Jan-Olov Daniels och Kenneth Andersson tillägger:

– Tillsammans med hela teamet på Modul så ser vi fram emot att fortsätta utveckla bra samarbete och affärer med både befintliga och nya kunder.

Niclas Tidström tillträder den 4 april 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.16