23948sdkhjf

Fjäderlätt förvärv

Plymouth Spring är en högteknologisk tillverkare av fjädrar, stansade produkter, tråddetaljer och precisionsstift. Plymouth har 55 anställda och genererar intäkter på cirka 12 miljoner amerikanska dollar per år Genom att förvärva företaget vill Lesjöforskoncernen få en språngbräda in på den amerikanska marknaden.

– Vi är glada över att ha en stor global koncern bakom oss som är ledande inom fjäderområdet och som ser tillväxtmöjligheter på den amerikanska marknaden. Vi kan nu erbjuda ett bredare produktsortiment till våra kunder och bistå företagen i koncernen med vår kapacitet och kunskap. Stora fördelar för alla parter, avslutar David Devoe, vd för Plymouth Spring i ett meddelande.

– Lesjöfors har följt Plymouths utveckling över tid och vi är imponerade av bolagets framsteg. Genom detta förvärv etablerar Lesjöfors en amerikansk närvaro inom industrifjädrar och bolaget kommer att fungera som en plattform för framtida organisk och förvärvsmässig tillväxt i regionen. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med företagets ledningsgrupp för att bygga vidare på denna plattform och fortsätta att utveckla och växa företaget, kommenterar Lesjöfors vd Ola Tengroth i meddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.141