23948sdkhjf

Rekordår för Uniscrap

Företaget Uniscrap med anläggning i Skillingaryd har hittills toppat tidigare resultat och fortsätter framåt genom starkare lokal förankring och nya kunder
2012 fortsätter vara ett mycket bra år för återvinningsföretaget Uniscrap som nådde rekord under 2011 med en omsättning på 70 miljoner kronor. Företaget som är danskt är stort i hemlandet men i Sverige är de relativt små än så länge. Konceptet till deras framgång är en stark lokal förankring och bra service till deras kunder, skriver Gnosjöregionen.

- Jag tror att kunderna känner ett stort förtroende för oss, och det med rätta. Servicegraden som vi har är oslagbar, säger platschef Tommy Axelsson i artikeln.

Problemlösningar och ett flexibelt tänk
- Alla fyra av oss anställda har kundkontakter, och många gånger blir det daglig kontakt med kunderna. Det handlar om problemlösning där man får vända och vrida på saker eftersom varje kund är unik, men det är bland det häftigaste med det här jobbet, just att få hitta den personliga lösningen, säger Tommy.

Uniscrap satsar stort i regionen och har utökat med flak och containrar för att anpassa verksamheten till ökad materialomsättning och nya kunder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109