23948sdkhjf

50 år av metallskrot

Skrotfrag förvärvar Molins verksamhet för återvinning i Kalmar.

Köpet är ett led i bolagets strategi att växa och samtidigt bredda sitt erbjudande till marknaden.

– Genom köpet kan vi erbjuda våra kunder att även ta hand om annat avfall vid sidan av metallskrot. Det gör oss till en mer komplett servicepartner inom återvinning med minsta möjliga miljöpåverkan, säger Jonas Lindh, regionchef på Skrotfrag, i ett pressmeddelande.

Köpet innebär att Molins hantering av avfall i containrar och på flak nu införlivas i Skrotfrags verksamhet.

– Förutom ett antal containrar och kundkontakter tar vi även över delar av Molins professionella och uppskattade personal inom logistik och planering. Det gör att vi tror och hoppas att huvuddelen av Molins befintliga kunder inom återvinning ser positivt på affären och väljer att fortsätta sitt samarbete med oss, säger Jonas Lindh.

Om Skrotfrag:

Skrotfrag grundades 1972 som en bilskrot av Lars Johansson som åkte runt med en mobil press och pressade skrotbilar för att sedan expandera med egna anläggningar för mottagning och fragmentering av metallskrot på olika platser runt om i Västsverige. Idag är 50-årsjubilerande Skrotfrag ett av de största företagen inom återvinning av skrot och metall i Sverige, med över 100 anställda på 23 olika anläggningar och med en omsättning som närmar sig 1 miljard kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063