23948sdkhjf

Hallå där Jeanette Johansen på Ravema – Vad händer hos er?

– Vi, som alla andra, har väntat länge på att få gå tillbaka till någon slags normalitet i vardagen igen. Fokus under 2022 kommer ligga på det fysiska mötet. Vi har en fantastiskt fint democenter i Värnamo där vi har möjlighet att ta emot besökare och visa våra produkter, berättar Jeanette Johansen för Metal supply och summerar vad som var störst år 2021:

– Jag skulle nog säga Ravema Expo. Det fanns ett stort behov av att få mötas igen både bland kunder, personal, leverantörer.

– Under Ravema Expo invigdes Nordic Laser technology center i vårt teknikcenter, något vi är mycket stolta över. Automation är alltid aktuellt. Vi jobbar också med konceptet Done in one. Vi har lite spännande saker på gång under våren, så håll utkik.

Vi frågar om de gjort några större förändringar den senaste tiden.

– Det skulle nog vara den organisationsförändring som skett. Bland annat har Klas Ellbin tagit över som försäljningschef, några roller har förändrats och förtydligats och på kontoret har man också flyttat runt personal för att skapa bättre samarbete, kommunikation och arbetsmiljö.

Vad ser ni för trender i branschen?

– Det är det personliga mötet som är efterlängtat, snarare än en specifik produkt eller tjänst.

Och nu ska det bli möjligt –  på grund av det som påverkar dem mest just nu:

– Att restriktionerna släppt.

På en skala mellan 1 och 10 där 10 är bäst - hur känns det just nu att gå till jobbet?

– Helt klart en 10a. Jag är ju relativt ny på jobbet och fortfarande handlar mycket om att lära känna både företaget och kollegorna. Vi har flera spännande projekt på gång och det känns både roligt och utmanande.

Det är med andra ord ingenting som skulle kunna få det att kännas ännu bättre. Förutom kanske vädret då.

– Vår, sol och värme. Och att dygnet hade fler timmar.

För stämningen på jobbet är det inget fel på.

– Förväntansfull glädje. Alla är taggade och lite på tårna, man vill komma ut och träffa kunder, ta emot besök i vårt teknikcenter, gå på mässa och lite ta igen det vi missat de senaste två åren, avslutar Jeanette Johansen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.188