23948sdkhjf

Axxos Industrisystem växer efter rekordförsäljning

Året har börjat bra för Axxos Industrisystem, eller rättare sagt, det har aldrig börjat bättre. Axxos har haft sin bästa årsinledning i företagets 30 åriga historia, både försäljning och omsättning har slått alla tidigare rekord.
Det är framgången med standardsystemet Axxos Stopptidsuppföljning som ligger bakom rekordet. Syftet med systemet är att hjälpa industriföretag att öka maskinutnyttjandet i den befintliga maskinparken. Mätningar som gjorts under årens lopp har visat att maskinerna i många industrier endast är i drift 50 % av den planerade produktionstiden, övrig tid står maskinerna stilla pga. maskinfel, ställ, materialproblem, personalbrist, etc.

Ökad produktion och effektivitet
Det är i företags arbete med ständiga förbättringar som Axxos system för stopptidsuppföljning kommer in i bilden. Systemet används ofta som ett verktyg i den dagliga styrningen och i företagens förbättringsarbete. Axxos Stopptidsuppföljning kan presentera beslutsunderlag som exempelvis stopptider, stopporsaker, hastighetsförluster/cykeltidsförluster, antal kassationer och kassationsorsaker, etc. Även vedertagna nyckeltal som TAK/OEE-värde, MTBF (Mean Time Between Failure) och MTTR (Mean Time To Repair) kan presenteras i systemet.

Axxos är idag ledande i norden
-Efterfrågan har ökat för varje år sedan systemet lanserades och intresset har verkligen intensifierats senaste åren. Vi var tidigt ute med vårt system och har lyckats nå en unik position med installationer på över 160 fabriker inom många olika branscher. Antalet medarbetare har ökat i snabb takt senaste åren och vi är nu 24 personer. Rekordinledningen på året innebär att vi planerar att rekrytera ytterligare personal inom kort, säger Claes Gunnarsson VD på Axxos Industrisystem AB i ett pressmeddelande.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062