23948sdkhjf

Lindab tar hem storordrar

Företaget tar hem två ordrar till ett värde av 14 miljoner med Vitryssland ventilationsföretag
Lindab International AB :Lindab rapporterar två ventilationsorder i Vitryssland värda 14 miljoner kronor. Lindab har valts som leverantör för kompletta värme-, kyl- och ventilationslösningar för två kunder i Vitryssland.

Stor marknad
Den första ordern gäller ett köpcentrum och den andra gäller en möbelfabrik. Varje order är värd runt 7 miljoner kronor och båda ska levereras före årets slut. Gemensamt för båda projekten är att kunden har nya stålbyggnader från Lindab och ventilationsbeställningarna bekräftar deras förtroende för Lindab som leverantör.

-Vitryssland är en marknad med god potential och är en relativt ny marknad för Lindab Ventilation. Vi är glada att kunna bygga på de starka relationer som affärsområde Building Systems redan har skapat med stora slutkunder. Dessa order är viktiga referensobjekt med mycket energieffektiva, integrerade system som ger fastighetsägaren kort återbetalningstid för investeringen, Nils-Johan Andersson, affärsområdeschef för Lindab Ventilation, kommenterar i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095