23948sdkhjf

Outokumpus rostfria stål glänser i hjärtat av London

Koncernens unika rostfria stål används i arbetet med att förnya och föryngra Leicester Square i centrala London
Outokumpu har levererat ca 80 ton standardaustenitiskt 316 och duplex rostfritt stål till Midas Technologies (GB) Ltd. till tillverkningen av balustraderna och grindarna till parkområdet runt torget. Panelplåtarna har förpolerats av en underleverantör och skurits till önskade mått på Outokumpu Plate Service Centre i Sheffield i Storbritannien.

Unik renovering
Unika stålgrindar och balustrader har installerats runt trädgården som en del av ett renoveringsarbete för att modernisera Leiceser Square så att såväl Londonbor som besökare kan få tillgång till en ny och trevlig mötesplats.

-Det har varit ett komplicerat projekt som har krävt ett nära samarbete mellan Outokumpu och Midas för att hålla den korta tidsplanen på 6 månader och samtidigt kunna erbjuda kunden flexibilitet att kunna ändra specifikationen under utvecklingsfasen. Projektet har varit ett väldigt bra exempel på Outokumpus förmåga att leverera en uppsättning produkter, mervärdestjänster och projektkoordinering, säger Danny Crossley från Outokumpu Plate Service Centre i Storbritannien i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078