23948sdkhjf

Ny marknadschef till Indexator Rototilt Systems

Per Väppling tar med sig internationell kompetens och erfarenhet av utveckling och investering
Det är nu klart att Per Väppling, nuvarande marknadschef på John Deere Forestry AB, blir ny marknadschef på Indexator Rototilt Systems AB. Per kommer tillhöra ledningsgruppen och ha respektive säljbolag som ansvarsområde.

– Vi har användning av hans erfarenheter med att utveckla dotterbolag för olika typer av marknader. Per är ett viktigt strategiskt tillskott som har goda kunskaper i analys och utveckling av mogna och omogna marknader, säger Anders Jonsson VD Indexator Rototilt Systems AB i ett pressmeddelande.

Satsar på export
Per Väppling har tidigare varit marknadschef på bland annat Valmet Logging i USA, VD på SweLog Skogsmaskiner HB och VD Lundberg Hymas AB. Tillträde sker i höst, men Per figurerar sporadiskt redan nu inom Indexator, bland annat kommer han finnas med under delar av Maskinexpo i Indexators monter 1664.

- Det känns kul och utmanade att börja för ett starkt svensk marknadsledande företag. Indexator har en dominerande position men fortfarande stor utvecklingspotential, inte minst på exportmarknaderna för Rototilt, säger Per Väppling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.564