23948sdkhjf

Prisas för sin skärande bearbetning

Sandvik Coromant har utsett Edströms Verktyg till Årets distributör i Norden 2021. Utmärkelsen ska uppmärksamma den distributör som levererat den högsta servicenivån och de effektivaste lösningarna till sina kunder.

– Sandvik Coromant ger oss möjlighet att växa med våra kunder, dels genom innovativa produkter men också support och uppbackning där vi sätter slutkunden och rätt lösningar i främsta rummet. Sättet som Sandvik Coromant arbetar med sina återförsäljare är något vi tycker är mycket professionellt och vi vill i vår tur agera lika professionell mot kunderna. Vi på Edströms Verktyg ser ljust på framtiden och tackar för utmärkelsen som årets distributör, kommenterar Viktor Wessbo som är vd för Edströms Verktyg på företagets hemsida.

Och motiveringen är:

Under året har Edströms Verktyg AB ökat sin försäljning genom flera investeringar med syfte att stärka sin affär och närvaro inom skärande bearbetning. De har med sitt innovativa arbetssätt förstärkt sin tekniska kompetens och utvecklat sitt tjänsteerbjudande. Genom sitt uppdaterade showroom och samarbetet med Sandvik Coromant har Edströms Verktyg AB skapat en unik mötesplats för kundmöten samt maskin- och produktdemonstrationer.  

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078