23948sdkhjf

Prevas startar nytt affärsområde

Ny managementtjänst effektiviserar inköp och användning av IT-system för industrin
Prevas AB tjänster har länge varit en ovärderlig del av deras kunders system inom industriell IT och inbyggda system. Nu tar man sitt erbjudande ett steg vidare till samarbete redan på affärsutvecklingsnivå, ett nytt affärsområde startas som kallas Management Consulting.

- Vårt mål är att hjälpa företag att växa och gro. Att vara ett bollplank redan på affärsutvecklingsstadiet är en viktig del av detta, säger Mats Lundberg, CEO på Prevas i ett pressmeddelande.

Ett stöd inför utveckling och expansion
Att arbeta proaktivt och få möjligheten att hitta lösningar redan på affärsutvecklingsnivå gör att samarbetet mellan Prevas och deras uppdragsgivare kan effektiviseras.

- Vi ska hjälpa större företag som står inför en betydande resa, exempelvis när nya beslut ska tas om större investeringar, eller vid kartläggning av ny teknik och nya metoder. Tillsammans med kunden kommer Prevas rådgivare se till att smidigheten, effektiviteten och lönsamheten i systemen optimeras redan från start, säger Per Melin, ansvarig för det nya affärsområdet.

Effektivisering
Management Consulting vänder sig både till Prevas befintliga och nya kunder.

- Den absoluta nyttan med Management Consulting är att både vi och våra kunder kommer att få en djupare förståelse för vad effektiva system kan göra med deras lysande idéer. Vi kommer att kunna ge konkreta råd om konfiguration, val av system och hur systemen ska användas. Och när vi är med från början kan vi se till att processerna styrs effektivt från dag ett. Vi kommer på så sätt att höja våra kunders kompetens inom IT-området i längden och därmed få ännu vassare och bättre samarbeten med dem, säger Mats Lundberg.Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125