23948sdkhjf

Ståldistributören förvärvas

Det är stålleverantören Stena Stål som förvärvat samtliga aktier i ståldistributören Abrahamsson Järn .

– Förvärvet innebär att vi utökar och stärker vårt erbjudande till våra kunder i regionen. Vi finns sedan tidigare med försäljningskontor i Jönköping och kan tillsammans med Abrahamssons Järn samla kraft och kompetens för ett starkt kunderbjudande, säger Stefan Svensson, vd Stena Stål i ett meddelande.

Stena Stål erbjuder ett sortiment av balk, armering, rör, plåt, stångstål, specialstål, rostfritt och aluminium. Som komplement till grossistverksamheten utförs även anpassning och förbehandling av stålprodukter utifrån kundspecifika behov.

– Med ett lager i Jönköping kan vi öka vår service och får en strategisk logistisk knutpunkt, säger Stefan Svensson i meddelandet.

Abrahamssons Järn har under tolv år byggt upp sin verksamhet till att bli en av de största lokala stålleverantörerna. För två år sedan flyttade man till sitt nybyggda lager i Stigamo. 

– Vi är riktigt glada och stolta över att få Stena Stål som ägare och att vi tillsammans kan fortsätta att utveckla våra förutsättningar som en lokal ståldistributör, avslutar Lasse Nilsson, vd Abrahamssons Järn meddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.206