23948sdkhjf

Containerlyften ska säkras

Terminalen San Giorgio, TSG har beställt en ekoeffektiv mobil hamnkran av Konecranes till sin terminal i Genua, Italien.

TSG grundades 2006 och har blivit den största multifunktionella terminalen i Genua, den mest trafikerade hamnen i Italien. Den är utrustad för att hantera alla slags gods inklusive containrar, styckegods, projektlast, yachter, stål och Ro-Ro. 

– Vi använder redan två mobila Konecranes Gottwald Generation 5-hamnkranar i Genua, och de har alltid överträffat våra förväntningar. Därför är vi stolta över att vara den första kunden i Italien som beställer en ny Generation 6. Vi ser fram emot hur kranen, med dess förbättrade prestanda och tilläggsfunktioner, hanterar containrar och last vid vår terminal , säger Maurizio Anselmo, vd för TSG i ett meddelande. 

Den beställda Generation 6-kranen är en mobil Konecranes Gottwald ESP.8-hamnkran med en arbetsradie på 54 meter och en kapacitet på 150 ton. Den är en naturlig efterföljare till de två Generation 5-kranar som redan finns på plats, med kraftfullare kurvor för lyftkapacitet som ger förbättrad prestanda och högre klassificering för containerhantering. Detta dubblar kranens livslängd vid hantering av containrar. 

– Vi har ett starkt partnerskap med TSG. Genom denna nya beställning kan TSG dra nytta av den fulla potentialen hos Generation 6-kranen i sin verksamhet. Beställningen visar också värdet av vår ständiga produktutveckling, där vi fortsätter att förbättra produktiviteten, tillförlitligheten och bränsleeffektiviteten i våra kranar, säger Gino Gherri, Regional sales manager, Konecranes Hamnlösningar i meddelandet.

Beställningen levereras i juni 2022. Kranen är den första i Generation 6 som går till Italien.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.176