23948sdkhjf

Repay satsar i Mälardalen

Etablering i Mälardalen som nästa steg där företaget hoppas kunna hitta en lokal inom kort
Skurna och kapade stålprodukter från Repay kommer inom kort att vara verklighet i Mälardalen. En säljare finns redan på plats och nu letar företaget en lämplig lokal i regionen.

Hösten 2012
Siktet är inställt på att anläggningen, ett antal operatörer, samt en maskin för gasskärning ska finnas på plats från och med oktober 2012.

– Gasskärning är grunden till Repay som företag så därför känns det självklart att börja där. Lokalen som vi hittar måste dock ha potential för att växa. Inom en snar framtid kommer vi att utöka med plasmaskärning och eventuellt laserskärning, berättar platschefen Henrik Eliasson i ett pressmeddelande.

Nya kunder
Repay ser att det finns en marknad för skuret och kapat stål vilket är företagets huvudfokus. Kunderna är främst små- och medelstora företag som inte själva vill eller kan ha egna maskiner för skärning. Marknaden har hittills visat god potential.

– Vi har redan inlett samarbeten med många nya kunder och känslan är god. Det är främst gasskärning som beställningarna handlar om, men såklart kan vi även hjälpa till med andra skärmetoder, säger Robin Lundqvist, säljare på Repay.

Och inom några månader kommer Repay att även finnas med lokal närvaro.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.065