23948sdkhjf

Nordic Flanges möter ökad efterfrågan och ökar trycket

Företaget satsar framåt, förstärker säljstyrkan och utökar produktionen
Trots att den allmänna marknadsutvecklingen i Europa ser ut att bli relativt svag under 2012 känner Nordic Flanges positiva signaler från flera håll och ser ljust på framtiden

Det är framförallt stark efterfrågan av företagets produkter inom Oil & Gas i Nordsjöområdet och Mellanöstern men även verksamheten i Ryssland och Baltikum utvecklas positivt och kommer förstärkas ytterligare genom samarbete med Ferral Group i Finland.
För att möta efterfrågan både från hemma- och tillväxtmarknaderna kommer Nordic Flanges att höja leveranskapaciteten, förstärka marknadsorganisationen och öka den lokala närvaron.

Fast Track - snabba order och korta serier
Reducerade lagernivåer hos kunderna och snabba behov vid ombyggnationer gör att behovet av anpassade standard- och special produkter, med korta ledtider och korta serier ökar hela tiden. För att tillfredsställa kunderna bättre kommer Nordic Flanges att installera en ny produktionslinje för korta serier och korta ledtider. Linjen kommer att tas i bruk under försommaren och vara i full drift efter semestern.

Förstärkning av sälj- och marknadsorganisationen
För att ytterligare höja servicenivån och utveckla samarbetet mer med kunderna på hemma marknaden i Skandinavien pågår arbetet med att förstärka säljavdelningen med fler sälj resurser .

Lokal närvaro – nära samarbete med kunden
Som ett led i att öka närvaron och finnas på plats på den lokala marknaden har Nordic Flanges etablerat partnerskap med flera lokala företag runt om i världen. Nyligen tecknades ett strategiskt samarbetsavtal med en av de ledande distributörerna i Förenade Arabemiraten och flertal liknande förhandlingar pågår med potentiella partners på andra marknader.

Om företaget
Nordic Flanges är ett svenskt företag som tillverkar, marknadsför och distribuerar flänsar, rördelar och rör. Företaget har en stark ställning på skandinaviska marknaden och är marknadsledande i vissa segment. Vi har en stor andel internationella kunder och satsar hårt och medvetet på nya produkter och marknader. Nordic Flanges ingår i Vinovo koncernen
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078