23948sdkhjf

Senaste nytt från Nordic iron ores

Det sker förändringar inom Nordic iron ores ledning och flera betydande rekryteringar är på gång.

Vid årsskiftet går nuvarande vd Lennart Eliasson för Nordic iron ores i pension. Styrelsen har inlett processen med att rekrytera ny vd. För att säkerställa en smidig överångstid kommer Lennart Eliasson arbeta åt bolaget på konsultbasis ett tag efter avgång.

Markus Karlsson lämnar sin roll som projektdiretör. Markus har varit anlitat på konsultbasis och utfört arbetet på deltid. Rekryteringen av en ny projektdirektör har påbörjats. 

Under tiden som ny projektdirektör rekryteras sköts Markus Karlssons uppgifter av Hans Thorshag, teknisk direktör och Paul Marsden, rådgivare inom produkt och marknad.

- Jag har arbetat med NIO sedan 2014 och är tacksam att ha kunnat vara med på detta spännande resa. Dock är tiden nu mogen att koncentrera på andra utmaningar inom gruvbranschen, säger Markus Karlsson i en kommentar. 

Avgående vd Lennart Eliasson kommenterar:

- Jag vill tacka Markus för hans mycket värdefulla insats för Blötberg projektets och bolagets utveckling. Han har starkt bidragit till att utveckla Blötberg projektet. Jag önskar Markus all lycka i hans framtida karriär. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.156