23948sdkhjf

Nystartat stålföretag söker folk

– Vi söker utåtriktade personer som är bra på att ta emot kunder, bra på att utveckla relationer även på distans. Någon som har skinn på näsan, är öppen, social och trivs med kundkontakt, berättar Urban Lyxell, vd på Sundsvalls Stål för Metal supply.

– Stresstålig med förmåga att ändå kunna arbeta fokuserat, teamkänsla och intresse att göra det lilla extra för att teamet ska lyckas, ungefär så, fortsätter han.

Sundsvalls Stål är ett nystartat företag som den 1 november slog upp portarna till det nya lagret på 2 750 kvadratmeter i Nacksta Industriområde i Sundsvall.

Sundsvalls Stål erbjuder kunder inom bygg- och verkstadsindustrin stål och metaller samt bearbetningstjänster såsom kapning, blästring och målning.      

På det nya lagret i Sundsvall kommer det att arbeta 6 medarbetare och för tillfället rekryteras både lagerpersonal och säljare. 

– Vi har arbetat hårt det senaste halvåret och det känns nu fantastiskt att vi nu kan öppna upp ett lager med tillhörande säljkontor och samtidigt skapa nya arbetstillfällen i Sundsvall kommun. Det känns också underbart att kunna förse Västernorrland som region och den lokala industrin med kvalitetsstål, metaller och en effektiv logistikkedja, säger Urban Lyxell.

Sundvalls Stål vill verka lokalt och arbeta tätt tillsammans med kunder i Västernorrland. Detta för att på så sätt kunna möjliggöra för en så kundanpassad logistiklösning som möjligt.  

– I vår bransch är logistik och kundservice A och O. Alla kunder har olika behov och som lokal distributör av stål och metaller kan vi anpassa våra logistiklösningar beroende på behov. Allt ifrån att kunden själv hämtar sitt material på vårt lager eller att vi kör ut materialet direkt till kunden via våra turbilar. Sist men inte minst kommer våra kunder få tillgång till vår kundportal med digitala självbetjäningstjänster och orderläggning via webbshop, avslutar Urban Lyxell.    

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.44