23948sdkhjf

SKF i samarbete med WWF

Koncernen tillkännager sin nya klimatstrategi och klimatmål samt sitt samarbete med Världsnaturfonden, WWF, inom programmet Climate Savers
SKF tillkännagav idag sin nya klimatstrategi och klimatmål samt sitt samarbete med Världsnaturfonden, WWF, inom programmet Climate Savers.

Utmanar sig själva
SKFs klimatstrategi omfattar utmanande mål för att minska utsläpp av växthusgaser för företaget, dess leverantörer och logistikverksamhet, såväl som för dess kunder. För att stödja sina kunder lanserade SKF även BeyondZero produktportföljen som innefattar produkter och lösningar för förbättrad energieffektivitet samt som möjliggör och effektiviserar produktion av förnyelsebar energi.

-Med vår nya klimatstrategi har vi för avsikt att vara ledande inom vår sektor genom att minska utsläppen från vår egen verksamhet och samtidigt hjälpa våra leverantörer och kunder att minska sina utsläpp. Vi är mycket stolta att som första verkstadsföretag bli antaget till WWF Climate Savers och ser fram emot att fortsätta använda vår tekniska kunskap för att bidra till att göra världen till en renare plats för oss alla, säger Tom Johnstone, SKFs VD och koncernchef i ett pressmeddelande.

SKF och WWF är överens om att näringslivet har en viktig roll att spela som drivande kraft i övergången till en ekonomi med låga koldioxidutsläpp. De har valt att samarbeta genom Climate Savers-programmet för att minska SKFs utsläpp av växthusgaser med särskilt fokus på koldioxid.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125