23948sdkhjf

Ny VD på Ålö

Johan Schlyter blev klar som ny vd för Brännlandsföretaget på måndagen.
Johan kommer från Scaniakoncernen där han arbetar som Executive Regional Director och ansvarar för marknaderna Asien, Södra Afrika och Oceanien. Johan kommer med lång erfarenhet från Scania där han arbetat sedan 1986. Förutom arbete i Sverige har han också arbetat många år utomlands i bland annat i Tyskland och Österrike.

Spännande utveckling
-Den bransch som Ålö är inne i är mycket spännande med den ekonomiska utvecklingen som sker i alla delar av världen. Att få möjlighet att arbeta mitt i den branschen skall bli mycket stimulerande, säger Johan Schlyter i ett pressmeddelande.

Framgångsrik karriär
Styrelseordförande Bengt Kvarnbäck säger i en kommentar:
”Det är med stor tillfredsställelse som styrelsen nu kan presentera Johan Schlyter som Ålös näste VD. Han har en framgångsrik karriär, främst inom marknads-, kund- och service-relaterade områden, inom Scania, som är ett världsledande industriföretag i en bransch med mycket stark konkurrens. Dessa erfarenheter kommer att komma Ålö och Ålös kunder till del i form av ett starkt kundfokus och ett systematiskt arbete med marknads- och affärsutveckling. Johan är en erfaren ledare, med god insikt i de viktigaste industriella processerna, och vad som krävs för att vidareutveckla ett starkt och tillväxtfokuserat företag.”

Johan börjar sitt arbete på Ålö under hösten 2012. Datum är i dagsläget inte fastställt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078