23948sdkhjf

KUKA expanderar

KUKA Nordic öppnar nya försäljningskontor i Jönköping och Stockholm
Göteborgsbaserade KUKA Nordic AB täcker alla Nordiska länder med försäljningskontor. Nu satsar företaget ytterligare på ”hemmamarknaden” och expanderar.

Strategisk placering
Under andra kvartalet i år öppnar KUKA nya försäljningskontor i både Jönköping och Stockholm. Båda städerna har strategisk stor betydelse för närhet och tillgång till marknader som passar KUKA speciellt bra med avseende på produktsortiment. Det planeras ytterligare två svenska försäljningskontor i Sverige och de nyetablerade kontor kommer utöver att skapa en viktig närhet till kunder på säljsidan att agera isbrytare för en ny och mera utspridd serviceorganisation.

-KUKA’s kraftiga expansion i Sverige är till stor del en påföljd av mycket duktiga och lojala KUKA System Partners. Succén i Sverige kom nästan ett år snabbare än planerat, KUKA’s utökning av flera säljkontor är förstås en del i vår satsning framåt och en konsolidering på KUKA Nordic’s viktigaste marknad, men skall även ses som vår kvittens till våra partners för deras stora och viktiga arbete. Ett team är bara ett team när alla satsar jämbördigt. För KUKA är teamkänslan den allt övervägande viktigaste faktorn för vår trivsel och våra framgångar, säger Jacob Vierø, Nordisk försäljningschef i ett pressmeddelande.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078