23948sdkhjf

Stålvinnarna och deras koncept

Worldsteel association har utnämnt årets stålvinnare bland sina medlemmar, vilket är något de gör varje år. Medlemmar i branschorganisationen hyllas för något som de utfört de senaste året.

World Steel Association är en av de största och mest dynamiska branschorganisationerna i världen. Medlemmarna finns i alla större stålproducerande länder. Branschorganisationen representerar stålproducenter, nationella och regionala stålindustisammanslutningar och stålforskningsinstitut. Branschorganisationens medlemmar representerar cirka 85 procent av den globala stålproduktionen. 

Årets vinnare 

Excellence in digital communications - Tata Steel Limited
Ett av de mest kraftfulla sätten att nå människan är digitalt. Det hjälper oss att bygga relationer med samhällen och sprida viktig information. Tata Steel Limited har vunnit på grund av användarvänligheten, tekniska användningen, utbudet på digitalt och interaktivt media och närvaron i sociala medier.

Innovation of the year - POSCO 
Rullstämpling är en tillverkningsprocess som används för att tillverka bildelar. Posco har utvecklat den kallformade fordonsdörrkolven som leder till 10 procent viktminskning och 20 procent kostnadsbesparingar. Utsläpp av växthusgaser minskar dessutom med 3,6 kilo per bil.

Excellence in sustainability - Tata Steel Europe
Zero-carbon Logistics är ett ramverk för hållbarhet inom logistik med fokus Tata Steel Europes utgående leverensar. Sedan lanseringen av Zero-carbon Logistics i maj förra året har 25 aktiva projekt lett till 9162 ton CO2-utsläppsminskning.

Excellence in Life Cycle Assessment - JSW Steel Limited 
Termomekaniskt behandlade armeringsjärn utgör ryggraden i armerat cementbetongstruktur. År 2021 utvecklade JSW Steel termisk behandlad Fe 550D-klass armeringsjärn, som är en produkt med högre prestanda och högre sträckgräns. Produkten är ett betydande bidrag till den gröna byggnasrörelsen, inte bara när det gäller att förbruka mindre stål, utan också användning av gröna produkter inom byggsektorn.

Excellence in education and training  -  HBIS Group Co Ltd
För att förbättra medarbetarnas självlärande intresse, kontinuerlig inlärningsförmåga och innovationskunnighet har HBI utvecklat en online-utbildning och innovationsplattform som integrerar personalutbildning och innovation genom kunskapsinlärning, teknisk forskning och samarbetsinnovation. Plattformen kan användas på datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Excellence in communications programmes - POSCO 
Posco har presenterat Park1538 som är ett komplext kulturrum som omfattar spännande stålrelaterat innehåll och olika kulturattraktioner. Namnet kombinerar park, med hänvisning till det kulturella utrymmet som visar de olika tillämpningarna av stål och 1538 ° c som är stålets smältpunkt. Park1538 innehåller  en vattenpark, sky bridge och stålkonstverk av världsberömda artister, som tillför finess till stålets ultimata skönhet. Park1538 designades med ett koncept om en oändlig slinga för att symbolisera hållbarheten av stål, ett mycket mångsidigt och oändligt återanvändbart material som är en del av den mänskliga utvecklingen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.14