23948sdkhjf

Framåt för Hillerstorps Special Emballage

Företaget omsatte 4 miljoner kronor under första halvåret
Hillerstorps Special Emballage skräddarsyr emballage för att möta kundernas önskemål. Ett koncept som ledde till att de omsatte 4 miljoner redan under första halvåret.

-Det kunden behöver kan jag lösa. Och jag har den erfarenhet som krävs för att veta vad som fungerar - och vad som fungerar lite för bra, säger Samuel Davidsson till Gnosjöregionen.

Lång erfarenhet
Företaget specialiserar sig i träemballage och de har lång erfarenhet, Samuel Davidsson har sedan barnsben varit med då hans föräldrar tillverkade emballage.

Företaget startades i höstas och efterfrågan är stor.

- Visst har det blivit hårdare konkurrens med åren och en tuffare prisdiskussion. Alla har mindre marginaler och det påverkar även emballaget. Jag kan inte vara billigast på allt, men jag kan vara billigast på det mesta och erbjuda hög leveransprecision, säger Samuel i artikeln.

Hillerstorps Special Emballage har flexibilitet i fokus, det vill säga att kunna erbjuda kunden både skräddarsydda- så väl som standardlösningar.

- Jag har fått en bra start på företaget, rivstart kan man nästan kalla det. Mycket bygger på de goda kontakter jag har haft sedan tidigare och jag vill verkligen tacka mina kunder. De är ju grunden till framgången, avslutar Samuel Davidsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078